ZORAN MILANOVIĆ - ONE MAN SHOW: Napravio je anketu na Facebooku - "Šta AP danas radi u Briselu?"

Plenković će biti na dvodnevnom sastanku u glavnom gradu Belgije,

  • Mini market

  • 21. Mar. 2024  21. Mar. 2024

  • 0

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović danas je na Facebooku napravio anketu u kojoj pita pratitelje šta premijer Andrej Plenković radi u Briselu. Plenković će danas, prema najavama iz tamošnje Vlade, sudjelovati na sastanku na vrhu na temu nuklearne energije i na sastanku Europskog vijeća.

Milanović je svojim pratiteljima ponudio dva odgovora. Prema prvom će Plenković "produžiti do Luksemburga i dati iskaz europskim tužiteljima". Drugi odgovor je "spašavati svoju europsku fotelju", prenosi Index.hr. 

U trenutku objave ovog teksta većina je glasala za prvi odgovor, onaj u kojem se spominje Luksemburg.

Inače, Plenković će biti na dvodnevnom sastanku, na kojem će čelnici zemalja EU razgovarati o daljnjoj podršci Ukrajini u kontekstu ruskog agresivnog rata, sigurnosti i odbrani, razvoju situacije na Bliskom istoku, proširenju, vanjskim odnosima, migracijama, poljoprivredi i europskom semestru.

Na programu je i radni ručak članova Europskog vijeća s generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija Antóniom Guterresom. Na marginama sastanka Europskog vijeća održat će se summit država europodručja. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...