“VIZUELNA POSLASTICA”: Jelena Rozga objavila spot za novu pjesmu "Od čega sam ja" (FOTO, VIDEO)

Pjesma nastala kao plod umjetničke sinergije između nje i Ivana Huljića.

  • Estrada

  • 21. Mar. 2024  

  • 0

Jelena Rozga predstavila je spot za dugoočekivanu pjesmu "Od čega sam ja".

Njezina nova pjesma nastala je kao plod umjetničke sinergije između nje i Ivana Huljića. Naime, upravo on potpisuje tekst i muziku pjesme koja prati priču ranjive, ali i hrabre žene koja kao da se i sama čudi svojoj snazi.

S obzirom na to da sebi Jelena u karijeri, kao i u životu, nerijetko dopušta biti hrabra i ranjiva, pjesma "Od čega sam ja" savršeno se uklapa u njezinu životnu filozofiju, što ne čudi budući da je iza Jelene i Ivana dugi niz godina suradnje i prijateljstva. Upravo ovom saradnjom i njihov je odnos dobio jednu novu dimenziju.

"Uvijek je lijepo raditi s nekim koga, što bi se reklo, poznaješ u dušu, i tko zna koliko ti je važno ostati vjeran sebi. Uživala sam u cijelom procesu stvaranja ove pjesme, od prvih snimljenih taktova pa do završetka snimanja spota koji je prava vizualna poslastica i jedva čekam čuti reakcije moje publike, ipak je njihov sud najvažniji", rekla je pjevačica, prenosi Gloria.hr.

imageFoto: Nemana Novaković Spot za pjesmu "Od čega sam ja" potpisuje redatelj Miloš Šarović, koji je također režirao Jeleninu regionalnu turneju "Minut srca mog".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...