ČEDO JOVANOVIĆ STAO NA NOGE POSLIJE OSME OPERACIJE: Snimljen na štakama

Prijatelji koji su ga snimali su se našalili da je spreman za Ligu šampiona i da je sada ranjeni orao, s obzirom na stanje u kom se nalazi.

  • Regija

  • 21. Mar. 2024  

  • 0

Lider LDP, Čedomir Jovanović operisan je 18. marta u Urgentnom centru, ali je već poslije tri dana stao na noge. Jovanoviću je desno koljeno operisano osmi put, a operacija je izvedena na ortopediji Urgentnog centra u Srbiji.

Osjećam se dobro, ali stao sam na operisanu nogu, što je najvažnije. Oporavak će trajati nekoliko nedjelja, možda i mjeseci, a čekaju me i dugotrajne terapije. Hvala još jednom ljekarima sa ortopedije Urgentnog centra – kaže Čeda Jovanović koji je snimljen na štakama na keju.

Prijatelji koji su ga snimali su se našalili da je spreman za Ligu šampiona i da je sada ranjeni orao, s obzirom na stanje u kom se nalazi.

"Nisam ja ranjeni orao, ovo je sve bio trening, bio je čelendž", poručio je Jovanović.

"Operisan sam i sve je prošlo kako treba i kako je moglo s obzirom na stanje koljena. Zahvalan sam svim ljekarima na stručnosti i posvećenosti", poručio je kratko nakon operacije Jovanović za “Blic”.

Nakon oporavka, uslijediće terapije, a poslije toga najvjerovatnije još jedna operacija. Podsjećamo, lideru LDP bi trebalo da bude ugrađen vještački zglob.

Jovanović je čak osam puta operisao desno, a šest puta lijevo koleno, a sve zbog velikih napora i sportskih povreda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...