TARIK GA JE BLIJEDO GLEDAO: Profesor povijesti i geografije u „Milijunašu“ nije poslušao pomoć publike, potrošio je sve džokere i kući odnio…

Igor se dvoumio oko izbora džokera, pa je prvo odlučio iskoristiti pomoć publike.

  • Show

  • 22. Mar. 2024  

  • 0

Novo izdanje kviza "Tko želi biti milijunaš" otvorio je Igor Domšić koji je u novoj emisiji potvrdio osvojenih 5.000 eura iz prethodne.

Igor Domšić dolazi iz Bjelovara, ima 40 godina, po struci je profesor povijesti i geografije, a trenutno predaje u dvije srednje škole. Igor ima kvizaškog iskustva, a emisiju je otvorio s osvojenih 5.000 eura iz prethodne te s dva džokera na raspolaganju.

U prethodnoj emisiji džoker "zovi" zatrebao mu je na 9. pitanju u kojem se tražio naziv stripa u kojem upoznajemo inspektora Biocha dok je u novoj emisiji oba džokera, „pitaj publiku” i „pola-pola” iskoristio na 11. pitanju koje je glasilo: „Svi su ponuđeni mitološki likovi mnogoglavi, ali točno četiri glave ima?”, a ponuđeni odgovori bili su: bog Svetovid, neman Hidra, pas Kerber, pas Ort.

Igor Domšić, Foto: Tko želi biti milijunaš/HRT

Igor se dvoumio oko izbora džokera, pa je prvo odlučio iskoristiti pomoć publike.

U postotcima najviše glasova je bilo za odgovor pod B neman Hidra, a najmanje za odgovor pod A bog Svetovid.

Prije nego što je odlučio poslušati publiku, iskoristio je i posljednji džoker „pola-pola” kojim je eliminiran odgovor za koji je publika dala najviše glasova.

Igor Domšić, Foto: Tko želi biti milijunaš/HRT

Igor je zatim odlučio pogađati između dva ponuđena odgovora jer na 11. pitanju nema što izgubiti, no nažalost odlučio se za pogrešan, onaj pod C, pas Kerber.

Tačan odgovor je bio bog Svetovid za koji je publika dala samo 3 % glasova, a Igor je napustio kviz s već osvojenih 5.000 eura iz prošle emisije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...