PRAVA INSPIRACIJA: Amal Clooney ponovno briljira modnom kombinacijom (FOTO)

Gdje god se pojavila Amal Clooney oduševi izborom modnih kombinacija. Savršeno dotjerana u svakoj prilici lijepa supruga Georgea Clooneyja sada je pokazala još jedan divljenja vrijedan stajling i čizme koje se itekako isplati imati u ormaru i u prvim danima proljeća.



  • Žena

  • 22. Mar. 2024  

  • 0

"Mrzim tu uvriježenu pretpostavku da kao ljudsko biće moraš biti stavljen u određene kalupe. Nema razloga zašto odvjetnici ne mogu biti smiješni – ili zašto glumice ne mogu biti ozbiljne", rekla je Amal Clooney jednom prilikom u intervjuu za Vogue. A ona sama je najbolji primjer svestranosti. Ona je majka, odvjetnica i ikona stila – i poznata je kao vrlo pametna i duhovita sagovornica.

Amal i George Clooney


Nema sumnje, Amal je s razlogom velika inspiracija, a supruga Georgea Clooneyja kada god se pojavi na crvenom tepihu o njezinim stajlinzima se priča danima. Od prekrasnih maksi haljina, razigranih kratkih modela pa do sjajnih kombinezona – Amal Clooney uvijek izgleda fantastično. No, crveni tepih nije iznimka, Amal za rukom polazi servirati i sjajne dnevne stajlinge.

A Amal je sada 'uhvaćena' u sjajnom, kontrastnom stajlingu koji u punom sjaju pokazuje da ova pravnica koja je uspjela zarobiti srce do tada vječnog neženje Georgea Clooneyja, modu ima u malom prstu.

Za večernji izlazak u Londonu, Amal je posegnula za efektnim spojem crne i bijele boje. Osnovu stajlinga činila je bijela kratka haljina damskog A- No, kod ovog stajlinga svu pažnju su i ukrale crne čizme, lakirane i s uzorkom krokodila koje su sezale visoko iznad koljena. Preko haljine odjenula je meki teddy kaput , a u ruci je nosila tamnocrvenu lakiranu torbicu kojom je vješto zaokružila look, navodi Tportal.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...