NOĆ ZA PAMĆENJE: Nina Badrić na svom Instagramu podijelila u kakvom je atraktivnom outfitu nastupila u Beogradu (VIDEO)

Nina Badrić je u četvrtak navečer održala koncert u klubu BitefArtCafe.

  • Estrada

  • 22. Mar. 2024  

  • 0

Bila je to još jedna večer za pamćenje, i za Ninu i za njezine obožavatelje, a sigurno će se pamtiti i stajling koji je pjevačica odabrala za taj nastup.

Nina Badrić na svom Instagramu podijelila je video u kojem je pokazala u kakvom je atraktivnom outfitu nastupila u Beogradu. Pjevačica je odabrala odvažan stajling te je nosila dugački uski kombinezon smeđe boje, koji prianja uz tijelo.

Kombinezon je bez rukava i ima dolčevita kragnu te je nabran u gornjem dijelu, dok su donji dio uske nogavice u stilu čarapa. Dodatnu dozu atraktivnosti kombinezonu daju vidljive gaćice i svjetlucave šljokice. Scensku kombinaciju Nina je upotpunila crnim štiklama s visokom blok-petom i remenčićem oko gležnja, a u videu nosi i elegantnu pismo-torbu crne boje.

Pjevačica je svoju prekrasnu kratku kosu nosila zalizanu, a od nakita stavila je naušnice. Za koncert je preko kombinezona ipak odjenula sako.

Nina Badrić održala je koncert u Beogradu - 3Foto: Pixsell

Za pamćenje... Hvala vam, napisala je Nina Badrić uz video u kojem u svom wow kombinezonu korača hodnikom. Obožavatelji su je zasuli komplimentima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...