SKROMNI HRVATSKI MINISTAR: Grlić Radman upisao zemljište na hercegovačkom Beverly Hillsu

HDZ-ov Gordan Grlić Radman prijavio je u imovinskoj kartici građevinsko zemljište u Ljubuškom. Njegova procjena nekretnine zvuči prilično skromno.

  • Regija

  • 23. Mar. 2024  

  • 1

Gordan Grlić Radman, HDZ-ov ministar vanjskih poslova Republike Hrvatske, od januara prošle godine u svojoj pozamašnoj imovinskoj kartici ima upisano i građevinsko zemljište u Ljubuškom.

Ono glasi na njegovu suprugu, a kako saznaje 24sata.hr, radi se o parceli od preko hiljadu kvadrata u naselju Paloševina koje lokalci nazivaju Beverly Hillsom.

Kaže da vrijedi 18.000 eura.

 

  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...