HOROR U SRBIJI: Žena sjekirom udarila supruga u glavu

Budući da djelo još nije okvalifikovano, Tužilaštvo u Leskovcu još uvijek ne može da odredi mjeru, rečeno je Tanjugu u PU Leskovca.

  • Hronika

  • 23. Mar. 2024  

  • 2

U selu Pečenjevac kod Leskovca, kako se nezvanično saznaje, žena je osumnjičena da je udarila muža sjekirom u glavu a onda pozvala policiju i optužila supruga za zlostavljanje

Lokalni mediji pišu da je žena sama prijavila napad, tražeći od ljekara zdravstvene ambulante u Pečenjevcu da pozovu policiju, uz tvrdnju da je ona žrtva porodičnog nasilja.

Budući da djelo još nije okvalifikovano, Tužilaštvo u Leskovcu još uvijek ne može da odredi mjeru, rečeno je Tanjugu u PU Leskovca.

Policja je utvrdila da je suprug teško povrijeđen udarcem sjekirom u glavu, ali da je izvan zivotne opasnosti dok na tijelu supruge nije bilo tragova nasilja.

Policija utvrđuje okolnosti porodičnog nasilja.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...