U SUDIJSKOM VREMENU: “Proljetni” snijeg na momente zabijelio Sarajevo

I u cijeloj Bosni i Hercegovini je uglavnom oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 24. Mar. 2024  24. Mar. 2024

  • 0

Nakon sunčanog dana sa relativno visokim temperaturama zraka u subotu, danas je na momente Sarajevo zabijelio "proljetni" snijeg.

Kamera fotoreportera Anadolije zabilježila je dio atmosfere sa sarajevskih ulica, na kojima je, vjerovatno i zbog nižih temperatura i snijega koji je padao u jednom dijelu dana, ove nedjelje bilo znatno manje šetača nego inače.

I u cijeloj Bosni i Hercegovini je uglavnom oblačno vrijeme. Kiša je tokom jutra padala u većem dijelu Bosne, rijetko u Hercegovini.

U ponedjeljak, u Bosni i Hercegovini preovladavat će sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Dio prijepodneva po kotlinama u Bosni će biti magle ili niske naoblake. Sredinom dana i poslije podne lokalno može pasti malo kiše ili kratkotrajan pljusak u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus tri i dva, na jugu zemlje do šest stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između deset i 15, na jugu zemlje do 17 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...