OVOME SE NIJE NADALA: Državljanka Srbije stigla na granicu s Hrvatskom, a onda je policajac otvorio vrata automobila…

I to je sve tako spontano bilo, nije se ništa pretvarao‘, dodala je ona u komentarima.

  • Šareni svijet

  • 25. Mar. 2024  

  • 0

Četrdesetogodišnja korisnica platforme X koja se potpisuje kao Tmina u svojoj nedavnoj objavi je opisala prekrasnu gestu jednog graničnog policajca na hrvatsko-srbijanskoj granici.

On joj je, naime, sasvim neočekivano poklonio rođendanski poklon, jer je prije toga uočio datum rođenja na njenom dokumentu.

-Ali službenik na granici s Hrvatskom vidjevši datum mog rođenja izlazi s čokoladom u rukama i otvara mi vrata od auta da izađem da bi mi čestitao i poklanja tu čokoladu, pa to je poklon i gest broj jedan ovog rođendana‘, napisala je.

‘Oduševio me je! I to je sve tako spontano bilo, nije se ništa pretvarao‘, dodala je ona u komentarima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...