MILANOVIĆU NIJE DO POLEMIKE SA PLENKOVIĆEM: "Nismo mi iz istog kvarta, on je više bio s mamom"

Milanović je kazao i kako se kandidirao za premijera jer je na to natjeran.

  • Regija

  • 25. Mar. 2024  25. Mar. 2024

  • 1

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović poručio je da mu nije do debate s premijerom Andrejom Plenkovićem i da s njim nema o čemu razgovarati, dodavši da se za premijera kandidirao jer je na to natjeran.

"Nisam tak naivan tip bez obzira što bi se Plenković obračunavao", izjavio je Milanović odgovorivši time na Plenkovićev poziv da podnese ostavku i s njim se obračuna u prvoj izbornoj jedinici.

"Nismo mi iz istog kvarta, on je više bio s mamom. Te fore izađi i bori se... nije meni do debate s Plenkovićem", izjavio je Milanović nakon svečane sjednice u povodu obilježavanja Dana Sveučilišta u Zadru.

Upitao je o čemu da s njim razgovara - o makroekonomiji, vladavini prava, promjeni HDZ-a...

Milanović je kazao i kako se kandidirao za premijera jer je na to natjeran, "jer se razbojnici guraju za državne odvjetnike", misleći pritom na Ivana Turudića, prenosi Index.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...