GLUMICA SVE IZNENADILA: Nicole Kidman odlučila se na promjenu, s plavom kosom i hit frizurom izgleda fantastično (FOTO)

Nicole Kidman iznenadila je svoje brojne obožavatelje objavivši na Instagramu fotografije koje su otkrile njezinu novu frizuru. Slavna glumica ne samo da se odvažila na rez već je i pokazala novu, svježiju boje kose.

  • Žena

  • 26. Mar. 2024  

  • 0

Proljeće je vrijeme koje mnoge inspirira na promjene po pitanju izgleda, od novih trendi komada u ormaru pa do frizure. A početak nove sezone bio je i trenutak kada se Nicole Kidman odlučila na novu frizuru koja je oduševila njezine obožavatelje.

Slavna 56-godišnja glumica na Instagramu je objavila dvije fotografije na kojima pozira odjevena u crnu kožnu Balenciaga jaknu. U opisu fotografije znakovito je stavila samo emotikon crnog srca. Na drugoj fotografiji navukla je kapuljaču preko glave za nešto mističniji look, a pretpostavlja se kako se radi o snimanju reklamne kampanje za popularnu modnu marku, čija je ambasadorica.

Glumica je također podijelila Instagram Story na kojem je označila svog frizera Adira Abergela i vizažista Guccija Westmana koji su zaslužni za ovaj njezin novi, nevjeroVatan izgled.

Nova frizura je popularni i vječni bob s nešto kraćim pramenovima s prednje strane, a istaknuto plava kosa je ležerno razbarušena i 'neuredno' valovita što kreira posebno chic izgled, Nicole su obožavatelji i pratitelji zasuli komplimentima koji su prštali od superlativa, a neki su njezin novi izgled nazvali čistom preobrazbom.

Nicole je fotografije svog novog looka objavila samo sedam dana nakon što je za naslovnicu časopisa Elle za april 2024., gdje je u seriji fotografija otkrila i svoju besprijekorno oblikovanu figuru. A unatoč ovoj promjeni izgleda koja uključuje kraću kosu i novu boju, ovo nije prvi put da se Nicole odlučila za platinastu nijansu kose. Tportal podsjeća da je u januaru 2024. glumica je pozirala za snimanje naslovnice australskog Voguea, gdje je nosila dugu plavu kosu i usko čipkasto donje rublje držeći zmiju oko vrata.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...