IZAŠLE NOVE PIKANTERIJE IZ SPAVAČE SOBE: Bivša zvijezda Real Madrida i Chelseaa u zahtjevu za razvod naveo DVA KLJUČNA RAZLOGA...

Bivši trofejni igrač Real Madrida i Chelseaja Geremi Sorele Njitap Fotso, poznatiji samo kao Geremi, zatražio je razvod nakon što je DNK tekstom potvrdio sumnje da nije otac blizanaca koji su rođeni u junu 2008.

  • Show

  • 26. Mar. 2024  

  • 0

Slučaj Geremi puni stranice tabloida u Engleskoj i Španiji. Svako malo iziđe nova pikanterija o razvodu braka slavnoga kamerunskog nogometaša.

Bivši igrač Real Madrida, Chelseaja i Newcastlea razveo se od supruge Laure, a u zahtjevu za razvod naveo je dva ključna razloga: suprugine debele laži i to što brak nije konzumiran. 

Prije nekoliko dana svijet je obišla vijest da je bivši kamerunski reprezentativac podnio zahtjev za razvod braka nakon što je DNK testom potvrdio sumnje da nije otac blizanaca rođenih u junu 2008. U zahtjevu za razvod Geremi objašnjava dva razloga koja su ga navela na tu odluku nakon ženine nevjere, prije svega njene laži.

"Ako je na početku ove zajednice supruga bila ljubazna, nije prestala lagati, predstavljala je kao njegovu djecu blizance rođene 5. juna 2008. (4 godine prije braka), a to je motiviralo njihov zajednički život", stoji u zahtjevu Geremijeva advokata za razvod braka.

"Otkriće muža da djeca nisu njegova, odnosno da su biološka djeca prethodnog muža, promijenila su bračni sklad. Još ozbiljnije, provedeni test očinstva to će potvrditi, a prisiljavajući njegovu ženu da sve prizna, nagnala su ga da pusti djecu da odu svom zakonitom i biološkom ocu."

Drugi razlog koji navodi igrač jest nekonzumacija braka.

"Ta dama, Toukam Fotso Laure Verine, iako je bila samozadovoljna supruga, zatvorila je bračnu spavaću sobu prisiljavajući svoga muža da spava u drugim sobama bračnog prebivališta. Bio je prisiljen odseliti se iz bračnog prebivališta nakon prijetnji kćeri njenog prethodnog supruga da će pozvati policiju", stoji u zahtjevu za razvod.

Geremi je imao iznimno zapaženu nogometnu karijeru. Bio je član Reala u eri čuvenih Galacticosa. S Madriđanima je osvojio dvije Lige prvaka i jedno špansko prvenstvo, a s Chesleajem dva engleska prvenstva, dok je u dresu Kameruna osvojio olimpijsko zlato 2000. i dva Afrička kupa nacija 2000. i 2002.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...