ŠOKANTNA TVRDNJA BEOGRADSKOG "EKSPERTA": "BiH je sljedeća meta terorističkog napada, Amerikanci žele destabilizirati regiju!"

“Sjedinjene Države će izabrati BiH kako bi izazvale novi konflikt u regiji”, kazao je ovaj goepolitički “ekspert”.

  • Regija

  • 26. Mar. 2024  26. Mar. 2024

  • 7

Na pitanje novinara da li je Srbiji prijeti opasnost od terorističkog napada, direktor Centra za antiterorizam Vojislav Milošević, u gostovanju u jutarnjem programu Kurir televizije, kazao je da nije prorok i da ne može odgovoriti na to pitanje.

No, već u narednoj rečenici, samozvani ekspertt iz Sebije, preuzeo je ulogu proroka kazavši da je Bosna i Hercegovina u opasnosti.

“Sjedinjene Države će izabrati BiH kako bi izazvale novi konflikt u regiji”, kazao je ovaj goepolitički “ekspert”.

"Ja bih voleo da Srbija nije u opasnosti. Ne mogu biti prorok, niti to želim. Više mislim da nije u opasnosti nego što jeste, ali mislim da je Bosna i Hercegovina u opasnosti.

To će biti samo još jedna kockica u slagalici koja se pravi da bi srušili ovaj napor Rusije, Kine, Brazila, kompletnog BRIKS-a, stvaranja multipolarnog sveta, gubljenja snaga koje imaju u Africi, gubljenja snage koju imaju u Južnoj Americi i naravno u Evropi", rekao je Milošević.

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...