ZAVEDI ME, RAZVEDI ME: Kako je Dragana Mirković upoznala bogatog Bosanca od kojeg se sada razvodi...

Dragana i Toni u braku su od 1999. godine.

  • Estrada

  • 27. Mar. 2024  

  • 0

Dragana Mirković i Toni Bijelić upoznali su se slučajno preko njezinog organizatora u Beču, a ubrzo nakon toga su se i vjenčali.

Srbijanska pjevačica i regionalna zvijezda Dragana Mirković razvodi se od biznismena Tonija Bijelića, a kako kaže, njezin odnos sa suprugom već dugo nije ono što je nekada bio. 

Dragana i Tonija upoznao je organizator pjevačičinog koncerta u Beču, a samo nakon godinu i pol dana ona se preselila u Beč te su se vjenčali poslije mjese dana.

"Moram priznati, mnogo je različitih osjećaja u meni kad je dvorac u pitanju, ali ne postoji onaj osjećaj u smislu - hej, ja imam dvorac i sad je to finansijski vau. Ne, ne, stvarno ne razmišljam o tome, mnogo me više oduševljava pomisao da je prije 850 godina neko hodao tim stubištem, a sada hodam ja. To mi je nešto zadivljujuće i nevjerovatno, još uvijek i ja ne vjerujem da mi se to događa", izjavila je za IN magazin Dragana nedugo nakon što je kupila dvorac sa suprugom.

Dragana i Toni u braku su od 1999. godine.

"Tog trenutka, kada mi je pružio ruku da se upoznamo, ja sam osjetila nešto neobično. Od siline emocija nisam ni čula njegovo ime. Mislila sam da ga nikada više u životu neću vidjeti, ali se on potrudio da bude drugačije", opisala je jednom.

Dragana je otkrila i razlog rastave od hrvatskog biznismena, koji je porijeklom iz Bosne i Hercegovine. 

"Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti. Sa žaljenjem vas moram obavijestiti da sam predala zahtjev za razvod braka. Već dugo moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktički vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom", poručila je Dragana.

"Usprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako odgojena, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcionira, nego stavivši tačku na naš brak", rekla je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...