"LUČE IZ KASIDOLA" ŠOKIRALO JAVNOST: Muž Dragane Mirković je naše gore list - znate li odakle je?

Bijelić je, istina, i prije braka sa Draganom, bio uspješan biznismen, a udruživanje u zajednicu, oboma je osim ljubavi donijelo i finansijske benefite, dok su se bavili različitim poslovima od automobilizma, preko građevine pa do televizije.

  • Estrada

  • 27. Mar. 2024  

  • 1

Kao bomba odjeknula je danas vijest da se razvodi Dragana Mirković, jedna od najvećih folk zvijezda na ovim prostorima.

“Luče iz Kasidola”, naime, i njen suprug Toni Bijelić važili su za jedan od najskladnijih parova na estradi, za njih se nisu vezivali skandali, a u braku dugom gotovo 25 godina, osim dvoje djece – Marka i Manuele, koja su im svakako najveće bogatstvo, uspjeli su da izgrade i pravo poslovno carstvo.

Bijelić je, istina, i prije braka sa Draganom, bio uspješan biznismen, a udruživanje u zajednicu, oboma je osim ljubavi donijelo i finansijske benefite, dok su se bavili različitim poslovima od automobilizma, preko građevine pa do televizije.

Jednom prilikom je, tako bar tvrde mediji u Srbiji, Toni otkrio da je svojoj bračnoj družici prepisao svu svoju imovinu, a kao razlog naveo je: “Zato što sam to htio”.

No, da li ste znali i to da je Draganin dosadašnji životni saputnik Banjalučanin.

Ipak, čini se da i pored luksuznog života, kao i njegova supruga Dragana, rodno mjesto ne zaboravlja.

Dokaz za to su i fotografije koje je prošle godine njihov sin Marko objavio na društvenim mrežama, a koje su nastale prilikom posjete Šimićima. Za neupućene da kažemo da se radi o mjestu koje je nekoliko desetina kilometara udaljeno od centra Banjaluke.

U ovom selu Bijelić ima skromnu kuću i okućnicu, okruženu čistom i netaknutom prirodom, kojom ovaj kraj obiluje.

Sama Dragana Mirković često posjećuje svoje rodno mjesto Kasidol kod Požarevca.

Bračni par decenijama živi u Austriji, gdje osim vile imaju i dvorac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...