SINOĆ DRAMATIČNO, DANAS OPUŠTENO: Vučić razgovarao sa Dodikom - "Uvjeren sam da ćemo..."

Vučić je kazao sinoć da su pred Srbijom teški dani, i dodao da će u narednim danima upoznati narod Srbije o izazovima koji slijede.

  • Regija

  • 27. Mar. 2024  

  • 2

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, no nije otkrio temu ragovora.

Vučić je na društvenim mrezma objavio zajednučku fotografiju s Dodikom, uz kratak komentar da pripreme za veliki Vaskršnji sabor teku odlično.

"Dobar razgovor sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Pripreme za veliki Vaskršnji sabor teku odlično i uvjeren sam da ćemo do tada pripremiti veliki broj važnih i korisnih odluka za naš narod", naveo je Vučić na Instagramu.

Vučić je kazao sinoć da su pred Srbijom teški dani, i dodao da će u narednim danima upoznati narod Srbije o izazovima koji slijede.

"U ovom trenutku nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske“, napisao je Vučić na Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“.

On je poručio da su predstojeći izazovi „najteži do sada“.

"Narednih dana upoznaću narod Srbije se svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sada. Borićemo se, pobediće Srbija“, naveo je Vučić, prenosi Tanjug.

Podsjećamo, sutra će biti održana posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske sa jednom tačkom dnevnog reda – razmatranje aktuelne bezbjednosne i političke situacije u svijetu s aspekta reperkusija na Republiku Srpsku.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...