SDP-ova KOALICIJA PREDALA LISTE: Grbin poručio da će nakon 17. aprila Hrvatska će biti bolja

"Rijeke pravde su krenule i 17. travnja dolaze u Hrvatsku..."

  • Regija

  • 28. Mar. 2024  28. Mar. 2024

  • 1

Državnom izbornom povjerenstvu svoje je liste predala SDP-ova koalicija "Rijeke pravde". Na tim listama, zbog poznatog upozorenja Ustavnog suda, nije ime njihova premijerskog kandidata. 

"Rijeke pravde su krenule i 17. travnja dolaze u Hrvatsku. Nakon 17. travnja Hrvatska će biti bolja, s jedne strane slobodna od korupcije, a s druge strane država koja će imati Vladu koja će se prije svega brinuti o potrebama građana, o njihovom dostojanstvu, o njihovim plaćama, mirovinama, vrtićima, zdravstvu i obrazovanju. To će biti država koje će biti zbog građana, a ne zbog sebe",  kazao je među ostalim Peđa Grbin, predsjednik SDP-a, prenosi HRT.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...