PETRA SUČIĆA, KOJI JE ODBIO IGRATI ZA BiH, ŽESTOKO NAPAO BIVŠI SAIGRAČ: "Nadam se da ćemo se nekada sresti na ulici..."

(...) da ti svašta kažem.

  • Zabava

  • 28. Mar. 2024  28. Mar. 2024

  • 0

Nekadašnji golman omladinskih selekcija Zrinjskog i Sarajeva, te golman nekoliko bh. klubova, Ibrahim Dagoja je prokomentarisao izjavu Petra Sučića.

Dagoja je na početku karijere trenirao sa Sučićem u ekipi NK Sport Prevent Bugojno, a istakao je da Sučić laže, te da bi ga rado želio sresti na ulici da mu svašta kaže.

“Trenirali smo skupa, bio si dobar momak, vrijedan, borio se, a Bog ti dao talent. Svi smo te voljeli i svi smo znali da ćeš napraviti karijeru i svi smo se nadali svaki dan da ćeš uspjeti. U dresu Hrvatske si trenirao, u našem gradu se zajedno gledaju utakmice Bosne i Hercegovine i Hrvatske, zajedno navijamo.

Bio si ponos grada, bio si uzor mnogima, pa čak i meni. Neka te je sram i stid, nikad se ne uzdiži, ne znaš što te čeka sutra. Možda se nekada i vratiš u Bugojno, ali nikada više nećeš biti ono što si bio. Zaboravio si odakle si došao i tko te gurao kada nitko nije znao za tebe. Nadam se da ćemo se nekada sresti na ulici i da ti svašta kažem. Sramoto i bruko grada.

Svi znamo ko si i što si bio, odakle si počeo. Nismo od tebe tražili da igraš za Bosnu i Hercegovinu, ali nemoj nikada iznositi laži i vrijeđati ljude koji su ti pomogli da budeš tu gdje jesi”, napisao je Dagoja. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...