FILM U KINA U EVROPI STIŽE ZA KOJI DAN: VW ID.4 postaje filmska zvijezda, u lovu je na Godzillu (VIDEO)

Početni teaser trailer za Godzilla x Kong: Novo carstvo, predstavljen je u decembru 2023. godine.

  • Auto

  • 28. Mar. 2024  28. Mar. 2024

  • 0

Volkswagen je najavio svoju saradnju s Warner Brosom. i Legendary Entertainmentom za svjetsko izdanje filma Godzilla x Kong: Novo carstvo. Ovaj dugo očekivani blockbuster prikazuje Volkswagenov inovativni model ID.4 u revolucionarnom kinematografskom iskustvu.

Početni teaser trailer za Godzilla x Kong: Novo carstvo, predstavljen u decembru 2023., prikupio je više od 100 miliona pregleda.

Film u kina u Sjevernoj Americi stiže 29. marta, a u Europi 4. aprila.

Uz očekivani povratak glumačke postave, koju čine Rebecca Hall, Bryan Tyree Henry i Kaylee Hottle, sada se Volkswagen ID.4, pridružuje svojim ljudskim i monstruoznim "kolegama" na ekranu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...