TARIK GA JE BLIJEDO GLEDAO: Hemijski inženjer u "Milijunašu" nije znao odgovor na pitanje iz hemije, kući je odnio...

Sve je bilo dobro dok nije otvorio 11. pitanje.

  • Show

  • 29. Mar. 2024  

  • 0

U novom izdanju kviza "Tko želi biti milijunaš" Dominik Varga pogađao je na 11. pitanju i završio kviz s osvojenih 5.000 eura.

Dominik Varga iz Bjelovara nastupao je kao drugi natjecatelj po redu, po zanimanju je hemijski inženjer i zaposlen je u laboratoriju. 28-godišnjak se odlučio na sudjelovanje u kvizu kako bi stekao novo iskustvo.

Mladić je sjajno igrao sve do 10. pitanja u kojem se tražio hemijski element na koji otpada najveći dio mase morske vode. Eliminirao je odgovore vodik i natrij, ali nije bio siguran pa je odlučio pozvati džoker "zovi".

Uz pomoć poziva kolegi, koji je vjerovao da je tačan odgovor pod D kisik, Dominik je osvojio minimalno 5.000 eura.

Novu pomoć Dominik je zatrebao na idućem pitanju koje je glasilo: "Picasso je često nosio pištolj napunjen ćorcima koji bi uperio u svakog tko vrijeđa rad njemu omiljenog...", a ponuđeni odgovori bili su: Van Gogha, Trunera, Cezannea, Klimta.

Dominik Varga, Foto: Tko želi biti milijunaš/HRT

Na 11. pitanju odlučio je iskoristiti džoker "pola-pola" kojim su ostali odgovori Van Gogha i Cezannea te iako ni dalje nije bio siguran u tačan odgovor i imao je na raspolaganju i džoker "pitaj publiku", odlučio je samostalno odgovoriti jer kako je rekao, "nema rizika".

Nažalost, tačan odgovor nije bio pod A Van Gogh i Dominik je napustio kviz s osvojenih 5.000 eura.

Dominik Varga, Foto: Tko želi biti milijunaš/HRT

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...