SLUČAJ U SUSJEDSTVU: Dojavio da je u kasinu postavljena bomba, uhvatili ga za 10 minuta

Brza reakcija policije.

  • Hronika

  • 29. Mar. 2024  

  • 0

Zagrebačka policija izvijestila je da je brzom reakcijom uhapsila 41-godišnjaka koji je sinoć oko 20:10 lažno dojavio da je u kasino na Medveščaku postavljena eksplozivna naprava.

U policiji kažu da je njihov Operativno-komunikacijski centar zaprimio poziv muškarca o postavljenoj eksplozivnoj napravi, nakon čega su policajci Regionalne protueksplozijske službe Zagreb obavili pregled kasina i utvrdili da je riječ o lažnoj dojavi.

No, deset minuta nakon poziva policija je uhapsila i dovela u službene prostorije na kriminalističko istraživanje 41-godišnjaka kojeg se dovodi u vezu s lažnom dojavom, saopćila je zagrebačka policija, prenosi Index.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...