NA PRAGU PETE DECENIJE: David Beckham otkrio opaki trening kojim održava top formu (VIDEO)

Ako je prije bilo imalo sumnje odakle mu isklesano tijelo na pragu pete decenije, 48 -godišnji bivši engleski reprezentativac u videu je pokazao je zašto tako dobro izgleda.

  • Show

  • 29. Mar. 2024  

  • 0

Iako je već izvjestan broj godina u mirovini, David Beckham radi na sebi kao da ga očekuje odlazak na Svjetsko prvenstvo. Kako bi pokazao da prestanak profesionalne igračke karijere nije izgovor za laganiji trening već i dalje žestoko održava formu, pohvalio se opakim treningom na svom profilu na Instagramu.

Suvlasnik američkog nogometnog kluba Inter Miami ovaj put je, na veselje pratiteljica, radio zgibove. Cilj im je razvijati mišiće leđa, ruku, trbuha i nogu, a kako bi mu bilo lakše odraditi ne baš jednostavan trening, skinuo je majicu.

Ako je prije bilo imalo sumnje odakle mu isklesano tijelo na pragu pete decenije, 48 -godišnji bivši engleski reprezentativac u videu je pokazao je zašto tako dobro izgleda.

Pritom se, odjeven samo u sportski šorc i tene, pohvalio s više 60 tetovaža na rukama, nogama, vratu, leđima i torzu. Suprug Victorije Beckham pokupio je pregršt komplimentata poput onih "da stari bolje i od vina", "kako je u boljoj formi i od Nemyara", a jedan fan mu je priznao da video u kojem vježba zgibove samo u šorcu, ni u kom slučaju neće pokazati svojoj supruzi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...