KADA KRENE, NE ZAUSTAVLJA SE: Šulić pokušao opravdati svoj urnebesni gaf, pa prošao još gore, stižu burne reakcije na društvenim mrežama...

Sve je postalo još smješnije i nevjerovatnije kada je pokušao da se opravda objavom na svom X profilu. 

  • Mini market

  • 29. Mar. 2024  

  • 0

Jutros smo objavili izjavu ministra trgovine i turizma u Vladi RS-a Denisa Šulića koja je izazvala brojne reakcije i podsmijeh na društvenim mrežama.

Šulić je naime tokom diskusije u Narodnoj skupštini RS-a samog sebe nazvao - gospodinom.

"Gospodin Salkić je za svoj politički rad dobio puno manje glasova nego što smo dobili gospodin Šeranić i gospodin ja na tim izborima", izustio je mlađahni ministar.

 No, sve je postalo još smješnije i nevjerovatnije kada je pokušao da se opravda objavom na svom X profilu.  

"Kad poštuješ Narodnu skupštinu kao instituciju i svim sagovornicima se obraćaš sa uvažavanjem, pa i onima koji to ne zaslužuju, desi se i poneki lapsus – da samog sebe osloviš sa gospodin. Mada, ruku na srce, i ispao sam gospodin", napisao je Šulić na X.

 

Njegov komentar je izazvao lavinu reakcija koje su uglavnom takve da nisu za javno prenošenje. Ali, one pristojnije smo ipak izdvojili. Pročitajte ih u nastavku: 

- "Mene je blam ovo slušati."

- "Kašalj i glupost se ne mogu sakriti."

- "Može režim i jadnije."

- "Šezdeset godina, koliko imam, nisam čuo veću glupost, takvu budaletinu postaviti za ministra može samo budaletina veća od njega... ko nam čini Vladu RS, dobro je da smo uopšte živi i imalo normalni!!!"

- "Tako je i Elek tražio da ga nazivaju Vaša ekselencijo, ovaj je Gospodin, pa sve neki uvaženi poslanici, a realno sve polusvijet."

- "Opet je školovan za mnogobrojne poslanike što su im poslaničke klupe u paraleli sa školskim pošto je nivo njihovog razmišljanja ravan osnovcima..

- "Ne može se sakriti ništa. Otužno je gledati ko sve sjedi tamo i šta priča."

- "Dobro, smiješno je ali mislim da ne postoji čovjek na svijetu koji nije imao lapsus. To se baš svakome može desiti. Ali jadan je sistem u kome ovakav tukac predvodi narod."

 alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...