"ZBOG SVEGA ŠTO SE DESILO, NE POSTOJE TRENUCI KADA MI MELINA NEDOSTAJE": Haris Džinović otkrio šta bi rekao bivšoj supruzi kada bi se sreli

On je otkrio da se Melina nije pojavila u sudu prilikom razvoda, te da su umjesto nje tu bili advokati, a priznao je i šta bi joj rekao ako se sretnu.

  • Estrada

  • 30. Mar. 2024  

  • 3

Pjevač Haris Džinović nedavno se razveo od modne kreatorke Meline.

On je otkrio da se Melina nije pojavila u sudu prilikom razvoda, te da su umjesto nje tu bili advokati, a priznao je i šta bi joj rekao ako se sretnu.

"Dobar dan, kako si, i to bi bilo sve. Ono što nalaže kultura. Nema više sretanja, to je kraj. Da ima smislila za sretanje, zašto bi onda uopšte odlazila? Ja ću to da izbjegnem. Ako se slučajno sretnemo, mogu i ja, a može i ona da okrene glavu. Nećemo se sretati, to može da bude jedino mimoilaženje. Ja sam striktan, mene kad neko napusti, nema više razloga da me sreće niti ja imam želju da sretnem tu osobu. Bilo da je to supruga, prijatelj, ko god. Ne dovodim sebe u iskušenja, nastojaću u potpunosti to da izbjegavam“, istakao je pjevač.

Otkrio je i da li će, eventualno, u budućnosti uspostaviti kontakt barem zbog djece.

„Ne vjerujem, djeca su velika. Đina je napunila 20, Kan uskoro puni 19, veliki su, sve znaju“, rekao je on iskreno, pa otkrio da li mu Melina nedostaje.

„Ne postoje trenuci kad mi nedostaje, moram priznati, nakon svega ovoga što se izdešavalo. Već je stvorena nekakva atmosfera bila, pa je bilo pitanje vremena kad će pući. Po difoltu mi ne nedostaje upravo iz ovih razloga. Podsjeća me na nju nešto samo ako ja pomislim, ali ne mislim. Jednostavno živim svoj život. Formirao sam sebe, naročito poslije ovog oficijalnog razvoda. Završena je to stvar, ja sam takav“, zaključio je Haris za „Kurir“.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...