SPASIOCI VEĆ DVA DANA NA TERENU: I dalje ni traga ni glasa o pripadniku Oružanih snaga BiH

U potragu je uključena Specijalna policija iz Banja Luke

  • Hronika

  • 30. Mar. 2024  30. Mar. 2024

  • 0

Drago Tanasković je 25. marta oko ponoći priveden u PS Foča zbog sumnje na krivično djelo „Iznuda“ u pokušaju i zadržan do 26. marta uveče kada je pušten oko 21 sat.

Postoji snimak kamera na kojima se Tanasković vidi u blizini mosta u Foči u 21 sat i pet minuta nakon što je saslušan u policiji. Drugi snimci kamera sa benzinske pumpe pokazuju da je Tanasković kupio cigarete na benzinskoj pumpi, nakon što je prešao most te se vratio u pravcu mosta.

Navodno se spustio ispod mosta, gdje je pronađeno nekoliko opušaka od cigareta.

U potragu za Dragom Tanaskovićem uključena je Specijalna policija iz Banja Luke, pripadnici Spasilačke službe Wolf iz Foče, te članovi Kajakaškog kluba iz Goražda, koji su danas pretraživali Drinu od Foče do Goražda, piše Klix.ba.

„Već dva dana smo na terenu, nažalost nemamo nikakvih rezultata, otežani su uslovi jer je voda zaista velika i mutna. Potraga je za danas okončana, nastavljamo sutra od 8 sati ujutro“, kazao je Nenad Ikonić, načelnik GSS Republike Srpske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...