S LOGOM GRADA SARAJEVA: Gradonačelnica Benjamina Karić dijelila uskršnja jaja ispred sarajevske Katedrale

Karić je dijelila šarena jaja s logom Grada Sarajeva, a najmlađi sugrađani su se okušali u tucanju jaja.

  • Društvo

  • 31. Mar. 2024  

  • 0

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić danas se ispred katedrale Srca Isusova družila s građanima, ali i vjernicima katoličke vjeroispovijesti povodom Uskrsa, prenosi N1.

Karić je dijelila šarena jaja s logom Grada Sarajeva, a najmlađi sugrađani su se okušali u tucanju jaja.

“Drage moje sugrađanke i sugrađani, katolkinje i katolici, od srca vam želim sretan i blagoslovljen Uskrs, u želji da ga proslavite u dobrom zdravlju, sreći i veselju sa svojim bližnjima, prijateljima i komšijama”, napisala je Karić na društvenim mrežama.

Na Veliki petak učestvovala je u farbanju velikog uskršnjeg jajeta ispred Katedrale.

“Uskrs kao najveći katolički blagdan, iznova nas podsjeća da otvorenih srca činimo i dijelimo dobro s drugima, za naše voljeno Sarajevo i jedinu nam domovinu Bosnu i Hercegovinu. Hvala vrijednoj ekipi Benjamina Čengića i Obojene Klape koji će nam, po ko zna koji put, pokazati svoja umijeća. Radujmo se zajedno”, poručila je tada Karić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...