VAŽAN DATUM NA GRBAVICI: Poznato kada je zakazana skupština Željezničara na kojoj će se odlučivati o ostavkama

Članovi UO FK Željezničar smatraju kako se klub nalazi u veoma teškoj situaciji, te da je ovakva odluka prvenstveno moralna.

  • Sport

  • 01. Apr. 2024  

  • 0

Upravni odbor Fudbalskog kluba Željezničar nakon poraza od Veleža podnio je ostavku na to mjesto.

Skupština tima sa Grbavice bit će održana 8. aprila ove godine, a taj datum danas je i zvanično potvrđen.

Na pomenutoj skupštini odlučivat će se o podnesenim ostavkama članova Upravnog odbora. Podsjećamo, nakon poraza od Veleža u petak (0:1) kompletan Upravni odbor kluba podnio je ostavku.

Članovi UO FK Željezničar smatraju kako se klub nalazi u veoma teškoj situaciji, te da je ovakva odluka prvenstveno moralna.

Delegati Skupštine će u ponedjeljak odlučivati o tome da li će prihvatiti ostavku i krenuti u potragu za novim rukovodstvom, ili će odbiti ponuđene ostavke i nastaviti sa istim rukovodećim kadrom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...