SEZONSKI HIT: Ovaj model traperica obilježit će proljeće, a pristaje svim aktealnim trendovima (FOTO)

Ravne, opuštene i srednje visokog struka, klasične plave traperice pokazuju se kao model koji najbolje odgovara aktualnim modnim trendovima

  • Žena

  • 01. Apr. 2024  

  • 0

Ravne traperice u maniri 90-ih, ispranog izgleda, srednje visokog struka i dovoljno opuštenog kroja nogavica koje završavaju na peti. Ovo su bitne karakteristike trendovskih traperica namijenjenih novoj sezoni proljeće/ljeto, u što smo se imali prilike uvjeriti tokom modnih mjeseci u svjetskim metropolama.

  Yoyo Cao 

Ova specifična silueta traperica pokazala se najboljim izborom za spajanje svih modnih trendova trenutka, savršeno pristajući različitim stilskim pravcima.

Osim toga, navodi Tportal, riječ je o modelu koji čini savršen balans između superuskih i ultraširokih verzija, kakvima ljubitelji mode posljednjih mjeseci značajno gravitiraju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...