VIRALNI HIT KOJI JE OSVOJIO MILIONE LJUDI: Labrador pojeo bombone s marihuanom, njegova reakcija je urnebesna

Iako joj je veterinar rekao da će sve biti u redu s njenim psom jer nije pojeo veliku količinu bombona, Smith je za svaki slučaj čekala uz njega sve dok bomboni nisu prestali djelovati.

  • Zabava

  • 02. Apr. 2024  

  • 0

Vlasnica labradora Carrie Smith na TikToku je podijelila snimku urnebesne nezgode do koje je došlo kada je svoju zalihu gumenih bombona zaboravila sakriti od svog ljubimca.

Naime, Smith je ostavila bombone s marihuanom u dosegu svog psa, a kada se vratila primijetila je da nešto nije u redu. Njezin labrador pojeo je dva bombona i izgledao je usporeno i nadrogirano. 

Iako joj je veterinar rekao da će sve biti u redu s njenim psom jer nije pojeo veliku količinu bombona, Smith je za svaki slučaj čekala uz njega sve dok bomboni nisu prestali djelovati.

"Stvarno je bio u svom svijetu tih par minuta", napisala je vlasnica labradora u objavi.

Snimka je postala viralna na TikToku, gdje ju je pregledalo više od 22 milijuna ljudi. "Pravi se da je trijezan jer si ti pored njega", "Koje bombone trebam kupiti da bih se osjećao kao taj pas?", "Radim na hitnoj za kućne ljubimce i ovo viđamo minimalno dvaput dnevno", "Jadničak, nadam se da se osjeća bolje", neki su od komentara ispod objave, prenosi Index.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...