IZMISLIO PENAL: Pogledajte nevjerovatnu sudijsku odluku na utakmici Prve lige RS-a (VIDEO)

Nevjerovatno je da je sudija Stefan Bokić u 77. minuti dosudio jedanaesterac za Romaniju nakon jednog duela u kaznenom prostoru gostiju.

  • Zabava

  • 02. Apr. 2024  

  • 0

Nova sudijska lakrdija viđena je na nogometnim terenima u Bosni i Hercegovini. Dogodila se na utakmici Prve lige RS-a između Romanije i Kozare (2:1) na Palama.

Nevjerovatno je da je sudija Stefan Bokić u 77. minuti dosudio jedanaesterac za Romaniju nakon jednog duela u kaznenom prostoru gostiju.

Igrač Kozare je uklizao i izbio loptu u korner, niko od domaćih igrača nije tražio jedanaesterac, krenuli su izvesti korner, a onda se oglasio Bokić i pokazao na bijelu tačku.

Snimak sudijske lakrdije pogledajte u nastavku:

Romanija je s tri boda osvojena na ovom susretu pobjegla iz opasne zone i sada je 13. na tabeli s 27 bodova, dok je Kozara na 8. mjestu s 34 boda.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...