I 2. APRIL JE DAN ZA ŠALE: Bivši trener Želje iz Saudijske Arabije tvrdi da je na Grbavici dosegao nove visine, a nije bio ni blizu jednoj pobjedi u pet utakmica...

Konkretno: u pet utakmica zabilježio je jedan remi i četiri poraza.

  • Zabava

  • 02. Apr. 2024  02. Apr. 2024

  • 0

Stručnjak iz Saudijske Arabije Abdulhakeem Al-Tuwaijri osvježio je svoj profil na LinkedInu, gdje je spomenuo i FK Željezničar, klub u kojem je kratko radio.

Uprkos izostanku rezultata, Al-Tuwaijri smatra kako je u Željezničaru dosegao nove visine.

“Ljubav prema ovoj igri odvela me na mnoga mjesta - Englesku, Škotsku, Sjevernu Irsku gdje sam dobio najbolju edukaciju. Sve sa iskustvom koje je počelo u mom domaćem klubu Ettifaq i Nogometnom savezu Saudijske Arabije, prenose Sportske.ba.

Dolazak u Španiju sa Saudijskim stipendijskim programom promijenio je moju karijeru, dosegao sam nove visine u Češkoj sa Slavijom, i na kraju, u Bosni u Željezničaru. Nova destinacija uvijek donosi sjajne izazove”, napisao je ovaj stručnjak.

Al-Tuwaijri je Želju vodio u pet ligaških utakmica i nije uspio upisati pobjedu. Ubilježio je jedan remi i četiri poraza.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...