ANDREJ PLENKOVIĆ OBAVIJESTIO JAVNOST: "Zoran Milanović ne može biti premijer" (VIDEO)

"Nemam se s kim sučeljavati. Kršitelj Ustava je mogao do petka dati ostavku, pokazao je da je politička kukavica. On je nebitan", rekao je tehnički premijer Hrvatske. 

  • Regija

  • 02. Apr. 2024  02. Apr. 2024

  • 1

Održana je sjednica Predsjedništva HDZ-a na kojoj se raspravljalo o izbornoj kampanji.

Nakon sjednice javnosti se obratio predsjednik HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković.

Na početku je govorio kako su se na sjednici Predsjedništva HDZ-a bavili izbornom kampanjom koja je počela te da su "malo analizirali". "Dostigli smo Mađarsku, koja je ušla u EU prije punih 9 godina", rekao je o rastu BDP-a, prenosi  Index.hr.

Kaže da obećavaju podići "mirovine prosječno na najmanje 760 eura". 

"Naravno da ćemo ostvariti i naš cilj ulaska u OECD za točno dvije godine", rekao je.

"Atmosfera je pozitivna. Mislim da je jasno, u ovim izborima imamo odabir hoćemo li nastaviti s obnavljanjem povjerenja nama ili riskirati pa dati povjerenje Grbinu, koji je abdicirao prije izbora, ovima koje okuplja kršitelj Ustava", rekao je.

"Veselimo se još jednoj kampanji, siguran sam da će odabir hrvatskih građana biti mudar", kaže.  

"Nemam se s kim sučeljavati. Kršitelj Ustava je mogao do petka dati ostavku, pokazao je da je politička kukavica. On je nebitan", rekao je. 

Kaže da je bio i protiv Mostovog imenovanja Tima Oreškovića za premijera.

"Ne može biti premijer netko tko nije išao na izbore po izvorni mandat", rekao je. 

"To je smijurija", rekao je i dodao da je Grbin prije dvije sedmice govorio da je premijerski kandidat, a onda je na presici rekao da tu poziciju prepušta Milanoviću.

Napao je i Možemo i rekao da se oni trebaju baviti Zagrebom i zapitati se zašto Zagrepčani plaćaju najveći porez na dohodak. 

"Bilo bi im bolje da se bave Zagrebom i da se zapitaju zašto imaju najveći porez na dohodak, zašto je grad ovako prljav i zašto nisu riješili pitanje otpada. Sve što je Zagrepčanima pozitivno dolazi od naše vlasti, obnova je u potpunosti financirana iz naših sredstava, cijena struje, plina, sve je to došlo našom odlukom", rekao je o Možemo. 

"Ustavni sud može sam reagirati", rekao je o Milanovićevom sudjelovanju u kampanji. 

Video pogledajte ovdje.  

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...