"KOJI DEBAKL I FIJASKO...": HDZ objavio fotografije sa SDP-ovog skupa, svaki komentar je suvišan...

Predsjednik SDP-a, je s predstavljanja poručio da će maknuti s vlasti one koji su Hrvatsku opljačkali, a građane i najbolje što ima iz Hrvatske potjerali.

  • Regija

  • 03. Apr. 2024  

  • 0

HDZ se na Facebooku osvrnuo na predstavljanju kandidata koalicije Rijeke pravde u 8. izbornoj jedinici, koje je održano jučer u Rijeci.

"Koji debakl u Rijeci, na predstavljanju SDP-ove koalicije u 8. izbornoj jedinici! Ili fijasko, ako vam je draže. Došlo je više predsjednika 'stranaka' i kandidata nego što se okupilo Riječanki i Riječana! Računajući pritom i novinare i snimatelje. 

Tako to biva kada se sam baciš u toksične rijeke Milanovićeva bezakonja i primitivizma. Kada mu držiš ljestve u pokušaju da zaustavi rast plaća i zaposlenosti, a da povuče Hrvatsku sa sobom u međunarodnu izolaciju i ekonomski ponor. Peđa G. očito ništa nije naučio nakon nedavno propalih 'prosvjeda'. Milanovićeva balkanština ne prolazi kod hrvatskih ljudi", poručili su HDZ-ovci.

Inače, Peđa Grbin, predsjednik SDP-a, je s predstavljanja poručio da će maknuti s vlasti one koji su Hrvatsku opljačkali, a građane i najbolje što ima iz Hrvatske potjerali. Ipak, napomenuo je da se politikom ne bave samo da bi nekog smijenili, već da bi domovinu, gradove, općine i županije učinili boljima.

Uz Grbina, koji je prvi na listi, u 8. izbornoj jedinici su Mirela Ahmetović i Zlatko Komadina te predstavnici Centra i stranke Dalija Orešković i ljudi s imenom i prezimenom. Grbin je na upit novinara da komentira tvrdnje da Riječani nisu dovoljno zastupljeni na listi istaknuo da su na njoj četiri kandidata iz Rijeke.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...