ANDREJ PLNEKOVIĆ SE PRAVDA: "SDSS-ovka Anja Šimpraga je rođena 1987., jesmo li mi radi toga izdajnici?"

Za predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića je ponovo rekao da "ne može neko pretendirati da mimo izbora bude premijer".

  • Regija

  • 03. Apr. 2024  03. Apr. 2024

  • 0

Predsjednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković i danas je, naravno, govorio o predstojećim izborima, a posebno je spomenuo SDSS-ovku Anju Šimpragu, vezano uz optužbe da je njegova vlada izdajnička jer je u njoj SDSS. 

"Banalna je situacija. Oporba je imala osam godina, a nisu smislili ništa osim sintagme - korumpirani izdajnici... Potpredsjednica Vlade Anja Šimpraga je rođena 1987., jesmo mi radi toga izdajnici? 2024.? Smiješne i anakrone teze koje bi nas vratile 100 godina unazad. Razočaran sam lijevim spektrom, imali su osam godina, a nisu ponudili ništa.

O lopovluku može govoriti samo netko tko nema drugih ideja. Birači će odlučivati kome mogu pokloniti povjerenje. Unatoč proročanstvima SDP-a prije četiri godine prošli smo bez 400.000 otpuštanja, stečajeva i ugroza obitelji, a to se dogodilo odlukama vlade. Sigurno je moglo bolje, ali ako dobijemo povjerenje birača, nastavljamo raditi predano", rekao je, prenosi Index.hr. 

Za predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića je ponovo rekao da "ne može netko pretendirati da mimo izbora bude premijer".

“Pa, ne može netko pretendirati da mimo izbora bude premijer. Došli smo u fazu demokracije da netko tko želi biti predsjednik Vlade, treba ići u kampanju. Zamislite da ja kažem da ću samo gledati mjesec dana što se događa, biti malo doma, umorio sam se, pa kad vi dobijete, onda ćete me staviti za premijera… To nije normalno”, rekao je komentirajući poteze Zorana Milanovića.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...