MUP RS-a O NESTANKU DANKE ILIĆ: Uputili važan apel građanima

U vrijeme nestanka na sebi je imala maslinastu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike.

  • Hronika

  • 03. Apr. 2024  03. Apr. 2024

  • 0

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske poziva građane da ukoliko imaju informaciju o nestaloj djeviojčici Danki Ilić (2), hitno obavijeste policiju na broj telefona „122“.

Dvogodišnja djevojčica je nestala 26. marta 2024, 13.00 sati u Banjskom Polju, Bor, Srbija. Devojčica ima smeđu kosu, smeđe oči i visine je oko 85 centimetara, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

U vrijeme nestanka na sebi je imala maslinastu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike.

Potraga za Dankom ilić ušla je u deveti dan. Informacije o njenom nestanku i potrazi svakodnevno se objavljuju na udarnim mjestima u svim medijima u regionu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...