MAGNET ZA POGLEDE: Slavna Njemica opet je ukrala pažnju svojom modnom kombinacijom (FOTO)

Show "America's Got Talent" ušao je u 19. sezonu.

  • Žena

  • 03. Apr. 2024  

  • 0

I ovoga puta u žiriju se nalazi njemački supermodel i TV ličnost, Heidi Klum. Slavna plavuša ponovno je privukla pozornost svojim modnim odabirom prilikom dolaska u TV studio.

Nakon niza izdanja u znaku zelene boje, ovoga puta prednost je dala crnoj. Par visokih čizama nabranog stila kombinirala je sa haljinom na kopčanje u znaku halter ovratnika i kožnih volana u donjem dijelu, stvorivši crni look od glave do pete, podebljan dodacima.

Rame slavne Njemice krasila je 'it' torbica Horsebit Chain s potpisom Guccija, prenosi tportal, dok je lice prekrila predimenzioniranim sunčanim naočalama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...