I ENIS BEŠLAGIĆ JE OSTAO BEZ TEKSTA NAKON NASTUPA POPULARNE PJEVAČICE: "Vidim da uživaš u tome, pogotovo u muškim likovima..."

"Fenomenalna si stvarno, maska je super i u tebi ima toliko potencijala da se nadam da ćemo ga u sljedećim emisijama vidjeti jer ga imaš", rekla joj je Minea.

  • Show

  • 04. Apr. 2024  04. Apr. 2024

  • 1

Antoniji Šoli pripao je zadatak da se u petoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformira u bend 5 Seconds of Summer, nakon što je u prošloj bila Lady Gaga.

"Nisam znala toliko o bendu, na prvu sam pomislila - jao, bit ću zadnja. Rekla sam da neću moći i da ću morati otpjevati sa svojim glasom, nekako sam mislila da bi više pasala ToMi. Mislila sam da se uopće neću truditi, da to nije moj fah, ali ono što bih ja sebi dala možda je gore od onoga što mi gljiva da. Ja zapravo ne moram biti niti jedna od njih zato što sam ja ovdje zapravo glumac, a glasovno pjevač jer u spotu nema zapravo pjevača. Tako je zamišljen spot, kao jedan scenarij", objasnila je Antonija prije svoje transformacije i otkrila da po njezinom mišljenju na pobjedu najviše pucaju Alen Bičević i Marija Kolb.

"Bez obzira na to što mnogi nisu čuli za ovaj bend, ja se nadam da će se nakon tvog nastupa raspitati jer si ovo napravila stvarno fantastično", zaključio je član žirija Goran Navojec.

alt

"Ja vidim da Antonija uživa u tome, pogotovo u muškim likovima", primijetio je član žirija Enis Bešlagić.

"Fenomenalna si stvarno, maska je super i u tebi ima toliko potencijala da se nadam da ćemo ga u sljedećim emisijama vidjeti jer ga imaš", rekla joj je Minea.

"Dala si super mušku energiju i sviđa mi se što kada završiš nastup, i dalje si u toj ulozi", pohvalio ju je Mario Roth.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...