DINAMO UGASIO AMBICIJE HAJDUKA, BIVŠI KAPITEN IPAK IMA MALO ENERGIJE: "Šalimo se, šta ćemo, odoh se objesiti"

Dinamo je dva puta slavio na Poljudu, oba puta sa 1:0. Prvi put u subotu u okviru lige, a drugi put sinoć u polufinalu Kupa.

  • Zabava

  • 04. Apr. 2024  04. Apr. 2024

  • 0

Navijači Hajduka ovih dana prolaze kroz vrlo težak period, s obzirom da im je najveći rival Dinamo u samo nekoliko dana u potpunosti uništio sezonu od koje su mnogo očekivali.

Dinamo je dva puta slavio na Poljudu, oba puta sa 1:0. Prvi put u subotu u okviru lige, a drugi put sinoć u polufinalu Kupa. Tako je iz Zagreba ponovo spuštena rampa na sve pokušaje Hajduka da prekinu 20-ak godina dugu dominaciju Dinama i konačno vrate šampionski pehar u Split.

Nakon završetka utakmice uslijedili su veliki neredi na stadionu i ulicama, a poraz je teško pao i bivšim fudbalerima ovog kluba među kojima je i Hrvoje Vejić.

Bivši kapiten Hajduka napisao je svoju redovnu analizu utakmice za Dalmatinski portal, gdje je u nekoliko rečenica najbolje opisao ogorčenost koju sa njim dijele hiljade navijača Hajduka.

"Sezona koja je trebala biti ta, ispala je horor. Šta sad? Ništa, idemo dalje. Oko 30. minute dobio sam poruku mog frenda Tihe, ‘jel sad vidite kako je lipo kad ispadnemo iz svega za Veliku Gospu’. Onda se zapitaš šta je gore. Ovo definitivno boli. Mislim da samo Hajduk može prosuti nešto što gradi godinama u par tjedana", napisao je Vejić, te dodao:

“Za kraj, šta ćemo, šalimo se na svoj račun, ispali smo iz kupa, ali se zato okrećemo prvenstvu. Odoh se objesiti”. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...