SA DESNICOM U NOVE POBJEDE: Muzičar koji ima 95 godina najstariji je kandidat za Sabor Republike Hrvatske

Na listi je koalicije Domovinskog pokreta kojem se pridružio prije godinu dana.

  • Show

  • 04. Apr. 2024  04. Apr. 2024

  • 1

Muzičar Stjepan Jimmy Stanić (95) najstariji je kandidat za sabor.

Na listi je koalicije Domovinskog pokreta kojem se pridružio prije godinu dana, prenosi Index.hr.

"Sretni smo što ste nas pozvali da pristupimo DP-u, da na neki način pomognemo. Trudit ćemo se da budemo zajedno, da održavamo našu Hrvatsku, jer dosta nam je svega ovoga oko nas. Stoga smo odlučili ući u DP, i na tome zahvaljujemo našem prijatelju Matešu, koji nas je preporučio, te Stjepanu Tuđmanu. Hvala vam svima", poručio je tada Stjepan Jimmy Stanić.

Inače, najstarija kandidatkinja za Sabor je Justina Kordiš (87) koja je na listi Socijalističke radničke partije Hrvatske.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...