RASTE PRITISAK: Manijaci prekinuli trening Željezničara i održali govor igračima; Tražili su trijumf već...

(...) u narednom susretu protiv Sloge koji je na rasporedu u nedjelju.

  • Zabava

  • 05. Apr. 2024  05. Apr. 2024

  • 0

Fudbaleri Željezničara nastavili su sa pripremama za 25. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojem će snage odmjeriti sa ekipom Sloge u gostima.

Na današnjem treningu pojavili su se i najvatreniji navijači tima sa Grbavice, popularni Manijaci koji su održali govor ispred trenera Željezničara Brune Akrapovića i prvotimaca ovog tima.

Manijaci su stali ispred fudbalera i stručnog štaba ekipe i veoma jasno izrazili nezadovoljstvo partijama svojih ljubimaca.

Željezničar igra veoma loše ove sezone, nalaze se na pretposljednjem mjestu, a dodatno brine činjenica kako su izgubili svih 12 gostujućih mečeva u dosadašnjem dijelu sezone, prenosi N1.

Navijači su od igrača zahtijevali popravljanje rezultata, a tražili su trijumf već u narednom susretu protiv Sloge koji je na rasporedu u nedjelju.

Imali su Plavi veliku podršku svojih navijača u dosadašnjem dijelu šampionata, ali su ovoga puta odlučili otvoreno tražiti bolje rezultate jer bi se veoma lako moglo desiti, ukoliko se ovaj trend rezultata tima sa Grbavice nastavi, sarajevskog velikana naredne sezone mogli gledati u nižem rangu takmičenja.

Željezničar se trenutno nalazi na 11. mjestu sa 23 boda, te su u zoni ispadanja.

Meč između Sloge i Željezničara igra se u nedjelju u 14 sati.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...