ALCARAZ ZABRINUT ZA NADALA: "Očito da se kao Španac i ljubitelj tenisa bojim da on neće igrati na..."

(...) turnirima koji su mu toliko posebni.

  • Zabava

  • 05. Apr. 2024  

  • 0

Rafael Nadal je objavio da neće igrati ni u Monte Carlu, a postoji bojazan da neće biti spreman do turnira u Rimu.

Nadal je Monte Carlo osvojio 11 puta, ali ovog puta se neće takmičiti za trofej. Alcaraza to ozbiljno brine, prenosi Nova.rs.

“Zabrinut sam. Volio bih da se uskoro vrati na teren“, rekao je Alcaraz o situaciji sa starijim sunarodnikom.

Alcaraz nema predstavu koliko dugo će “Kralj šljake“ biti van terena.

“Ja ne znam ništa o Nadalu. Očito da se kao Španac i ljubitelj tenisa bojim da on neće igrati na turnirima koji su mu toliko posebni. Ako preskoči Monte Carlo, nadam se da će makar igrati u Španiji“, nada se mladi Španac.

Ipak, i dalje vjeruje da bi mogao da igra sa Nadalom na Olimpijskim igrama u dublu.

“On je oduvijek moj idol. Ne postoji ljepši način za debi na Olimpijskim igrama nego da igram sa njim u paru. Vidjet ćemo kako možemo obojica ići u Pariz, jer sve je moguće“, poručio je Alcaraz. 

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...