POLICIJA ISTRAŽUJE DA LI SU NEKOME ODALI GDJE JE DANKINO TIJELO: Kretanje OVIH LJUDI posebno pod istragom

"Ispituje se kretanje i svih kolega osumnjičenih iz Vodovoda. Njihove familije, prijatelje. Policija ispituje više lokacija", kaže izvor “Blica”.

  • Hronika

  • 06. Apr. 2024  

  • 0

Svi kontakti Dejana Dragijevića (50) i Srđana Jankovića (50) osumnjičenih da su ubili Danku Ilić (2) su pod lupom policije kako bi se ispitalo da li su nekome od njih ispričali šta su uradili i gdje je djevojčicino tijelo.

Policija provjerava sada sve koji su, od nestanke Danke Ilić, odnosno ubistva djeteta, bili u bližem kontaktu sa osumnjičenima.

"Ispituje se kretanje i svih kolega osumnjičenih iz Vodovoda. Njihove familije, prijatelje. Policija ispituje više lokacija", kaže izvor “Blica”.

Policija je razgovarala danas i sa majkom Dejana Dragijevića dok je trajala pretraga njihovog imanja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...