BIO JE HIT MEĐU KRITIČARIMA: Bradley Cooper htio je odustati od ovog kriminalističkog filma...

(...) koji je snimio sa Ryanom Goslingom.

  • Show

  • 07. Apr. 2024  07. Apr. 2024

  • 0

Derek Cianfrance, redatelj i jedan od scenarista filma Grijesi očeva (The Place Beyond the Pines), otkrio je da je Bradley Cooper skoro odustao od njegovog filma nakon što mu je poslao novi scenarij, piše Variety.

Grijesi očeva prati dvije generacije likova: očeve Lukea i Averyja te njihove sinove Jasona i A. J.-a. Luke je kaskader koji se bavi krađama kako bi osigurao sigurnu budućnost za svog sina Jasona. Nakon neuspješne pljačke banke, Lukea ubija ambiciozni policajac Avery, koji se ne može nositi s posljedicama onoga što je učinio. Godinama kasnije, njihovi sinovi ne mogu pobjeći od krvave prošlosti svojih očeva, prenosi Index.hr.

Netom prije početka snimanja filma, Cianfrance je doveo novog scenarista, Dariusa Mardera, i zamolio ga je da prepravi scenarij.

Cooper nije bio zadovoljan promjenama svog lika, policajca koji ubije simpatičnog lopova kojeg je utjelovio Ryan Gosling.

"Dao sam Marderu scenarij i on je prepravio dosta toga, a ja sam se složio s njegovim primjedbama. Tako da smo odlučili promijeniti cijeli scenarij", objasnio je redatelj. "Sjećam se da sam Bradleyju Cooperu dao kopiju novog scenarija za Grijehe očeva, nakon čega mi je on poslao glasovnu poruku u kojoj je rekao: 'Htio bih ti samo javiti da sam pročitao novi scenarij i da odustajem od ovoga.'"

Cianfrance je rekao da je Cooper bio isfrustriran jer to nije bio film na koji je pristao. Redatelj je zatim iz SAD-a otišao u Montreal, gdje je tri i pol sata pokušavao nagovoriti Coopera da se vrati na set. Glumac je na kraju odlučio prihvatiti ulogu, ali Cianfrance vjeruje da je do toga došlo jer je bio preumoran za daljnje rasprave.

Kriminalistička drama Grijesi očeva bila je hit među kritičarima, a doživjela je i manji komercijalni uspjeh. Film ima 78 posto na Rotten Tomatoesu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...