DA LI JE POMOGAO SINU DA SE RIJEŠI TIJELA DJEVOJČICE: Otac osumnjičenog za ubistvo Danke doveden na saslušanje

Ranije danas, MUP je saopštio da mu je drugi sin, Dalibor Dragijević preminuo u policijskoj stanici u Boru.

  • Hronika

  • 07. Apr. 2024  

  • 0

Otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2) Dejana Dragijevića, Rade Dragijević, doveden je u Više javno tužilaštvo u Zaječaru zbog sumnje da je pomogao sinu da se riješi tijela djevojčice, piše Nova.rs.

Ranije danas, MUP je saopštio da mu je drugi sin, Dalibor Dragijević preminuo u policijskoj stanici u Boru.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije nastavljaju pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za tijelom dvogodišnje Danke Ilić za čije se teško ubistvo sumnjiče S. J. (50) i D. D. (50), obojica iz Bora, a koji su uhapšeni 4. aprila ove godine, saopštio je MUP.

Kako navode u saopštenju, pripadnici Specijalističkog tima za spašavanje iz ruševina iz Bora Sektora za vanredne situacije, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Gorskom službom spašavanja, pretražili su do sada pola trase od 7 km Lazarevog kanjona, uz korištenje spasilačke specijalne opreme.

U toku je, dodaju, i nastavak pretrage jame iznad kanjona, duboke 70 metara.

Dronom sa termovizijskim kamerama i mogućnošću za 3D mapiranje pregledana je cijela zona kanjona i tom prilikom ništa nije uočeno, naveli su iz MUP-a.

Osim te lokacije, pretraženo je i korito Zlotske rijeke.

Pretraga terena se nastavlja, kažu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...