PRIVEDEN I OTAC DEJANA DRAGIJEVIĆA: Osumnjičen da je pomogao sinu da se riješi tijela djevojčice (FOTO, VIDEO)

Ranije danas, MUP je saopštio da mu je drugi sin, Dalibor Dragijević preminuo u policijskoj stanici u Boru.

  • Hronika

  • 07. Apr. 2024  07. Apr. 2024

  • 0

Rade Dragijević, otac Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2) doveden je u Više javno tužilaštvo u Zaječaru zbog sumnje da je pomogao sinu da se riješi tijela djevojčice.

Kako prenosi reporter "Blica" sa lica mjesta, otac osumnjičenog za ubistvo je doveden u marici, a dva policajca su ga sprovela u zgradu tužilaštva.

Ranije danas, MUP je saopštio da mu je drugi sin, Dalibor Dragijević preminuo u policijskoj stanici u Boru.

Dalibor Dragijević (40) koji je, kako smo pisali, priznao da je pomogao bratu Dejanu da se riješi tijela Danke Ilić.

Podsjetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević, koji su uhapšeni zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, saslušani su u petak uvečer, a jučer im je određen pritvor. Dragijević je pred tužiocem priznao zločin, dok se Janković branio šutnjom. Obojici je potom određen pritvor do 30 dana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...