NAVIJAČKA GRUPA "RED ARMY" POHVALILA SE NAVIJAČKIM PLIJENOM: Poslali poruku "Ultrasima" uoći gradskog derbija

Gradski derbi Zrinjskog i Veleža na programu je 13. aprila.

  • Šareni svijet

  • 08. Apr. 2024  08. Apr. 2024

  • 0

Navijačka grupa "Red Army" Mostar odradila je navijačku "akciju" zaplijenivši udarne transparente najvatrenijih gradskih rivala navijača Zrinjskog popularnih "Ultrasa".

“Da sam Ultras ja, ne bi’ im'o sna, ne bi’ spav'o ja, dok je đavola!”, poruka je “Red Armyja”, a detalji njihove akcije još uvijek nisu poznati, prenosi N1.

Pretpostavlja se, da su navijači Veleža večeras oduzeli transparente Ultrasima, poslije pobjede Zrinjskog nad Zvijezdom 09.

Navijači kodeks obavezuje, da ukoliko padnu udarni transparenti, onda slijedi i gašenje navijačke grupe.

Gradski derbi Zrinjskog i Veleža na programu je 13. aprila na stadionu pod Bijelim brijegom u okviru 26. kola Premijer lige BiH.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...