THE ROCK JE 2020. PODRŽAO BIDENA, ALI SAD NEĆE: "To me razdiralo u utrobi" (VIDEO)

U nedavnom intervjuu s Willom Cainom iz Fox Newsa, The Rock je izrazio žaljenje zbog svoje podrške Joeu Bidenu za predsjednika 2020. "Jesam li trenutno zadovoljan stanjem u Americi? Pa, taj odgovor je ne. Vjerujem li da će nam biti bolje? Vjerujem u to. Ja sam optimističan tip i vjerujem da možemo biti bolji", rekao je.

  • Show

  • 08. Apr. 2024  

  • 0

The Rock, slavni glumac s velikim brojem sljedbenika u SAD-u, objasnio je zašto ove godine neće podržati nijednog kandidata na predsjedničkim izborima nakon što je 2020. podržao Bidena i Harris. Dwayne "The Rock" Johnson rekao je da mu je žao što je podržao Joea Bidena 2020., podijelivši pritom svoje stavove o kulturi otkazivanja.

U nedavnom intervjuu s Willom Cainom iz Fox Newsa, The Rock je izrazio žaljenje zbog svoje podrške Joeu Bidenu za predsjednika 2020. "Jesam li trenutno zadovoljan stanjem u Americi? Pa, taj odgovor je ne. Vjerujem li da će nam biti bolje? Vjerujem u to. Ja sam optimističan tip i vjerujem da možemo biti bolji", rekao je.

Johnson je podržao Bidena u njegovoj kampanji 2020., ali sada kaže da mu je žao zbog te odluke te da se više neće politički zalagati u skorije vrijeme.

"Potpora koju sam dao prije mnogo godina Bidenu bila je ona za koju sam mislio da je najbolja odluka za mene u to vrijeme", rekao je. Ali stvari su se promijenile za Johnsona.

"Hoću li to ponoviti ove godine? Taj odgovor je ne, neću to učiniti, jer ono što sam shvatio, što je to tada izazvalo, bilo je nešto što me razdire u utrobi, tada i sada, a to je podjela. I to me pogodilo. Nakon toga počeo sam shvaćati da je to izazvalo nevjerojatnu količinu podjela u našoj zemlji'", rekao je i objasnio zašto ove godine nije podržao nijednog kandidata.

"Shvaćam da sada to neću učiniti i ne bih to učinio jer mi je cilj okupiti naš narod. Neće biti podrške. Nije da se toga uopće bojim, ali shvaćam da ću na ovoj razini utjecaja svoju politiku zadržati za sebe. I mislim da je to između mene i glasačke kutije", rekao je Johnson.

"Ali reći ću vam ovo: iako, kao ni mnogi od nas, ne vjerujem svim političarima, vjerujem američkom narodu i vjerujem da će za koga god oni glasali, to biti moj predsjednik, i njega ću podržati, 100 posto", dodao je te osudio kulturu otkazivanja.

"Današnji svijet kulture otkazivanja, woke kultura, ova kultura, ona kultura, podjela itd., to mi stvarno smeta. U duhu toga ili podlegneš i budeš ono što misliš da drugi ljudi žele da budeš ili kažeš: 'Pa, ne, to nisam ja. Bit ću svoj, i bit ću stvaran.' Ako me nešto pitate, važan je pravi odgovor, a važan je i istinit odgovor. I to bi ljude moglo uznemiriti, razljutiti, i to je u redu", rekao je.

Nedostatak potpore slavnog glumca mogao bi biti udarac za Bidenov tim i predsjedničku kampanju 2024. Prije četiri godine, Johnson je dospio na naslovnice kada je sjedio s Bidenom i Kamalom Harris i objavio svoju podršku, što je bila poruka koju je promovirala Bidenova kampanja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...