AMRA DŽEKO OBJAVILA FOTOGRAFIJU: Kako se Edin snalazi u ulozi oca?

Čini se kako su djevojčice Una, Dalia i Hana jako vezane za oca sudeći prema novoj fotografiji koju je objavila Amra na svom Instagram profilu.

  • Estrada

  • 09. Apr. 2024  

  • 1

Bh. fudbalski reprezentativac Edin Džeko u braku s manekenkom Amrom Džeko dobio je četvero djece, tri kćerke i sina.

Čini se kako su djevojčice Una, Dalia i Hana jako vezane za oca sudeći prema novoj fotografiji koju je objavila Amra na svom Instagram profilu. "Tata i njegove djevojčice", napisala je uz fotografiju na kojoj Edin nosi Hanu u naručju dok Dalia i Una veselo trče oko njih.alt

Nedavno je bh. manekenka otkrila kako se snalaze s petero djece, s obzirom na to da Amra ima i kćerku iz prvog braka.

"Velike je odgovornost odgojiti dijete na današnjem vremenu. Ali jedno ili petero, nema neke razlike. Podijelimo obaveze. Edin je uključen u sve, ali sve je u dobroj organizaciji. Puno je više smijeha, ljubavi, plača", istakla je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...