KATARSKI BAJRAMLUK ZA DODIKA: Gazda PSG-a rezervirao svečanu ložu za Dodika na večerašnjoj utakmici Lige prvaka protiv Barcelone

Nije poznato da li su vlasnici PSG-a iz Katara do sada ukazali ovoliku čast bilo kojem građaninu BiH sa izuzetkom legende pariškog kluba Safeta Sušića.

  • Mini market

  • 10. Apr. 2024  10. Apr. 2024

  • 4

"Predsjednik RS Milorad Dodik koji se nalazi u dvodnevnoj posjeti Francuskoj (gdje je stigao odmah nakon što je tu zemlju posjetio Aeksandar Vučić) pohvalio se na društvenim mreźama velikom čašću koja mu je ukazana Parizu.

“Gospodin Naser el Helaifi, predsjednik i izvršni direktor Pari Sen Žermena, pozvao me je da večeras budem njegov gost i uživam u vrhunskom fudbalu na četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Barselone”, napisao je na svom X nalogu Dodik.

Nije poznato da li su vlasnici PSG-a iz Katara do sada ukazali ovoliku čast bilo kojem građaninu BiH sa izuzetkom legende pariškog kluba Safeta Sušića.

("SB")

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...